Prijzen
 
Hieronder vindt u de prijzen van de verschillende diensten van Gilde Rotterdam. Het betreft hier de prijzen voor particulieren en niet-commerciële instellingen. Voor commerciële instellingen rekenen wij hogere tarieven.
 

Kennisoverdracht

De bemiddelingskosten bij kennisoverdracht bedragen € 15,-; bij de ontvangstbevestiging krijgt u het verzoek dit bedrag op onze bankrekening over te maken.
Bij lezingen en virtuele rondleidingen betaalt u € 45,- bemiddelingskosten, eveneens vooraf te voldoen.
 

Taalhulp

Het inschrijfgeld voor 1 jaar taalhulp bedraagt € 15,-; dit bedrag dient u bij het intake-gesprek contant te voldoen.
 

Rondleidingen

GEPLANDE rondleidingen
Bij de meeste rondleidingen kost de deelname € 6,00 p.p. voor volwassenen; voor kinderen tot 12 jaar zijn de kosten € 3,00 p.p..
Bij geplande rondleidingen dient u de deelnemersbijdrage bij de aanvang aan de gids contant te betalen. Als u over een Rotterdam-pas beschikt, kunt u 1 maal een gewone rondleiding gratis meemaken. Dit geldt niet voor de arrangementen die u onderaan de pagina vindt.
AANGEVRAAGDE rondleidingen
Bij aangevraagde rondleidingen zijn de bedragen resp.: € 7,00 en € 3,50 met een minimum van € 28,00 voor de gehele groep. Bij een kleine groep kunt u de kosten contant aan de gids voldoen. Bij een grote groep betaalt u op rekening; U ontvangt dan van het Gilde-bureau een rekening.
Arrangement Delfshaven met Pelgrimvaderskerk
De prijs voor deze rondleiding bedraagt € 9,00; een deel van dit bedrag gaat naar de stichting die het kerkgebouw beheert en onderhoudt.
Arrangement Kralingen met arboretum en tuinen Trompenburg
De rondleiding in Kralingen samen met een bezoek aan arboretum en tuinen Trompenburg kost € 9,00 p.p.
Arrangement Orgelzolder met Tuindorp Vreewijk
De combinatie van de rondleiding in het tuindorp Vreewijk met een bezoek aan de orgelzolder in de Breepleinkerk kost € 10,00 p.p.
Busrondrit
Een rondleiding per bus begeleiden wij alleen op aanvraag. Per bus betaalt u € 140,00.
Annuleringskosten
Als u een aangevraagde rondleiding minder dan 10 dagen voor de datum van de rondleiding annuleert, brengen wij u € 15,- annuleringskosten in rekening.